Saturday 31 January 2009

track-forwards :)

Primul text înscris în concurs, pe 15 noiembrie 2008, de către Kiralyna, a beneficiat de un trafic generos inclusiv datorită faptului că acesta fusese publicat, anterior, pe contul ei de pe deviantart.com. Povestioara (mă rog, scrisoarea de dragoste a) Kiralynei a fost featured şi în articolul din Evenimentul Zilei de astăzi, de care am mai pomenit... 

*** Apropos de featured - cadoul de pe Radio România Actualităţi a preluat pasaje din textul Dacă băncile ar spune poveşti, depus pe masa virtuală a juriului Povestind Bucureştiul de către LadyEve, pe 10 ianuarie.

Mai aproape de 'zilele noastre', Richard Burton a direcţionat pe Povestind Bucureştiul vizitatori ai blogului său - de unde povestea s-a răspîndit aici şi aici (deocamdată!). De asemenea, DOOMy a executat aceeaşi operaţiune cu un text de pe propriu-i blog

În asemenea condiţii, e de la sine înţeles că, deşi textul Kiralynei conduce autoritar în ceea ce priveşte numărul de vizualizări, celelalte două texte de care am pomenit s-au umplut de voturi în doar două-trei zile. Spuneţi, deci, prietenilor de textul vostru plasat pe Povestind Bucureştiul, să mai vină cu cîte un vot de-acasă, că ştiţi cum e - you don't have to be mad to work here, but it helps :)


3 comments:

  1. Salut. Imi cer scuze, e adevarat ca lucrarea mea exista pe deviantArt de dinainte sa v-o trimit voua, insa am modificat-o special pentru concursul dvs. Este mentionat si la Author's Comments ca am editat textul in noiembrie. Daca doriti insa, pot sa scot lucrarea de acolo.

    P.S.: Multumesc mult si voua si celor de la Evenimentul Zilei pentru feature (chiar ultimii mi-au gresit putintel nick-ul).

    ReplyDelete
  2. Ba scuze de la mine/noi că această menţiune a putut suna ca, hmm, un reproş - nu era nici o problemă că Frumoasa şi Bestia nu a fost scrisă special pentru Povestind Bucureştiul, era 'de bine' :)

    ReplyDelete
  3. Aha... Pai, in acest caz, nu pot decat sa va multumesc din nou!

    ReplyDelete