Wednesday, 18 February 2009

track forwards 4 :)

LadyEve is back with a (green&dry) vengeance :D

S-au mai raliat operat operațiunii track-forward: albeenah, Ștefania... și mai adăugăm aici, pe măsură ce le detectăm...:>

 

5 comments:

 1. S-a schimbat template-ul :) e mai frumos asta :P

  Referitor la concurs, am o problema/nelamurire: imaginile uploadate prin link se salveaza/copiaza la voi pe server sau se incarca de unde le-am gazduit eu? Ideea e ca in cateva zile imi expira domeniul personal, cel de pe care le-am incarcat... si din diverse motive obiective si subiective nu pot sa-l prelungesc in timp util.

  Mentionez ca vreau sa fiu unul din cei alesi pentru a participa in continuare la proiect si am incarcat deja 6 fotografii si mai urmeaza sa incarc zilele astea cateva.
  multumesc,

  Stefania (argintuldecristal)

  ReplyDelete
 2. Pozele se încarcă de unde le-ai instruit tu să le încarce - unele de pe server, altele de pe un site extern :) În cazul tău, toate [cele şapte fotografii, deja] vin de pe domeniul respectiv...

  Ar fi mai multe soluţii...
  În primul rînd, am constatat că site-ul preia poze din contul tăt de pe flickr - deci ai putea să înlocuieşti, în codul html al 'articolelor', adresele locaţiilor de pe domeniul cu pricina cu cele ale locaţiilor de pe flickr.
  A doua soluţie ar fi să le re-încarci pe server.
  A treia ar fi să facem noi chestia asta - dar asta durează un pic şi nu e un moment bun săptămîna asta.
  Ar fi existat şi o a patra soluţie, cea mai rapidă şi mai spectaculoasă - da' nu ne-a prea plăcut denumirea domeniului tău...:)

  ReplyDelete
 3. :)) pentru curiozitatea mea personala, care ar fi solutia 4?

  ReplyDelete
 4. Am trimis e-mail cu aluzie la soluţia 4 :)

  Ar mai fi fost şi soluţia 3,5: blogul de la blogspot.com...

  ReplyDelete
 5. update: se pare ca un suflet binevoitor mi-a recumparat domeniul, exact la timp, deci toate pozele inscrise in concurs raman la locul lor. :)
  (in schimb a murit blogul)

  ReplyDelete