Tuesday 17 March 2009

iar acum...

... acum așteptăm să vedem ce zice juriul - cam o săptămînă și un pic (sau, cel puțin, așa ne-am făcut noi calculele).

Pînă să se întîmple asta, o să numărăm, încetul cu încetul, și 'voturile publicului' (da, steluțele alea de sub titluri) - pentru care n-avem o soluție 'automată', o să fie o numărătoare destul de manuală, ca să zic așa...
Singurul indicator de popularitate disponibil în acest moment este numărul de vizionări pentru 'articolele' de pe site-ul Povestind Bucureștiul. And the winner is, din acest punct de vedere, textul Tatuează Bucureștiul cu povestirile tale :) Haha, ce surpriză...:> Să încercăm cu locul 2 - Vecini de trafic... Nah, tot necîștigător - Vecini de trafic n-a fost un text aflat în concurs, povestirea aparține unuia dintre 'organizatori'.
Poate ne repetăm, deci - and the winner is: Amor în tramvaiul 41, semnat de LadyEve :) Pe locul 2, la mică distanță: Frumoasa și Bestia din București, două (sau trei?) personaje dezvoltate de către Kiralyna :) În fine, sărind, de data asta, peste încă un text 'administrativ' - pe locul 3: Fotografia, focul și Bucureștiul - scenariu implementat în scris și cu o fotografie ajutătoare de către Robert Burton :)

O să mai revenim, zilele astea, cu varii comentarii care să vă facă așteptarea mai ușoară - dar, sincer să fiu, cred că numărătoarea steluțelor mai poate întîrzia pînă săptămîna viitoare, că și membrii aștia ai juriului sînt tot oameni... Deci, influențabili - deși într-o măsură foaaarte moderată :)

2 comments:

  1. Două personaje sunt. Două feţe ale aceluiaşi Bucureşti, unite într-una singură (pe care nu aş considera-o ca un al treilea personaj, cele două ipostaze în care am prins oraşul sunt... indisolubile, ca cele două feţe ale unei foi de hârtie - două şi totuşi una, nu le poţi separa). Just had to point that out.

    Aşteptăm cu nerăbdare săptămâna viitoare - rezultatele concursului, adică :D

    ReplyDelete
  2. Iti doresc o primavara frumoasa!

    ReplyDelete